Durant la seva trajectòria ha cantat en diferents cors destacant cors juvenils com “Cor de veus blanques Vivace” (Xavier Sans), “Coral de E.M.M de Cornellà” (Elisenda Carrasco), “Cor de Cambra de Cornellà” (Rafael Barbero), “Cor Maixata” (Francesc Tena), “Cor Gospel L’Hearts” (Sergi Cuenca) i també ha estat membre de la “Coral Xalesta” (Joaquim Miranda).

Ha treballat una gran varietat de repertoris que van des de la música medieval i del Renaixement fins a peces de la més estricta contemporanietat.

Com a cantant cal esmentar també la seva pertanyença al grup Gall Fer, on experimenta amb la música tradicional.

Ha realitzat nombroses sessions de tècnica vocal, respiració i cant amb la Coral Montau, la Coral Sinàulica, el Cor Maixata, així com amb els cors que dirigeix. Ha dirigit diverses cantates en els concerts de les Trobades anuals de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), cosa que li ha permès assolir una important esperiència en direcció pedagògica.

Actualment dirigeix la Coral infantil Amadeu Vives de Torrelles de Llobregat, i la Coral infantil Montau de Begues. També porta a terme -durant els estius- la direcció de les Jornades Musicals Infantils de la Coral Montau.

Té una especial atenció am tot el relacionat amb la musico-pedagogia a nivell coral.

La seva trajectòria demostra un gran interés en el desenvolupament i capacitats de l’infant i del jove tant a nivell musical com humà.

Deixa un comentari